Standing alone abandoned by fate.

Halli, hallå!

Är hemma från en otroligt rolig helg i Arjeplog och filmfestivalen! :D grymt kul har det då varit, synd att jag missade det som var i fjol... menmen shit happens. Vi åkte då iväg från Malmgården klckokan 13:00 i fredags med buss, stannade på en bensträckare i Arvidsjaur och sedan var vi framme i Arjeplog vid 17:00 tror jag det var. :) Då packade man upp lite smått och gått, sedan gick vi för att käka middag. Go mat var det då på hotellet :) och sköna sängar! XD haha.

Vi såg tre filmer under helgen, varav en hette Psalm 21, den var en skräck/rysare och jag trodde från början att den inte skulle vara så hemsk eftersom svenska filmer sällan är så bra, men det visae sig att den var jätteläskig! :S Jag och Jocke satt längst bak under värsta högtalern och skrek ikapp typ :S Men den var ändå den bästa filmen av dem vi såg. (-:

Tog också en hel del bilder, dem kommer nog upp på bloggen så småningom, ha tålamod!
Risken finns ju att det kommer bli ett långt inlägg detta, för att jag  vill berätta om helgen, men jag känner att det inte finns någon anledning till det, så ni får nöja er med som det ser ut nu.

Tack och Hej!

Vardagligt | | Kommentera |
Upp