Söndag.

Helgen som var:
.
I fredags körde jag bil för första gången till nif/harrbäcken, gick riktigt bra och jag är sjukt stolt över mig själv. Vi umgicks då med nå folk och gick upp på ett berg och grillade. For sen till mig och sov, länge till och med!
.
Igår kom det besök från Älvsbyn eftersom jag fyllt år. Fick fina presenter och åt gott fika. Blev grillat till middag också som var super! :) Efter middagen for vi till Annikas nya lägga med hennes nya soffa och fotöljer, efter det for vi till Jacob och dubbade av hans gamla vinterdäck som senare blev Johans nya sommardäck. Som ni kan lista ut så var Johan alltså ute efter alu-fälgarna som däcken hade. När vi var klara med det for vi till Anna och Danne och hängde där och såg nalta film.
.
Idag har vi tvättat och städat Johans bil, duktiga har vi då varit. Sen kom hans farmor & farfar på besök och det vart att fika gott. Senare åt vi återigen grillat till middag, riktigt gott! :) Efter middagen chillade vi ett tag innan vi for till mig. Strax efter oss kom Johans föräldrar, samt Jens och fikade och hade riktigt trevligt.
Just nu försöker vi se en film men det går inte så bra för Johan somnar hela tiden... Ska försöka väcka honom så kan vi bädda ner oss under täcket! :)
.
God natt!
Vardagligt | | Kommentera |
Upp