Cityshoppers

Wiie, hann jättelångt idag på kjolen som jag syr!!! Eller ja, nu börjar det i alla fall likna ett klädesplagg :D Hoppas jag blir nöjd med slutresultatet, har lagt ned ganksa mycket möda med alla stickningar hit och dit... För er som inte vet vad stickningar är så är det en slags söm som brukar vara orginellt att ha på plagg i materialet "jeanstyg". Tihi, tänkte först jag skulle hinna klart innan jul, men jag vid närmare eftertanke tror jag inte den är färdig att användas på självaste julafton :/ Men jag jobbar på!

Efter 2h slöjd + 2h NKa och nalta spagetti med köttfärssås tog Hanna och jag en tripp ner på stan i kölden. Huwwa så kallt! Menmen, hon köpte då julklappar till sina släktingar plus en skitsnygg vit mössa till sig själv. För mig blev det inga köp, men jag har på det klara vad jag ska köpa för julklappara till mina systrar :) Sen var vi väldigt länge inne på Kicks och nötte goda parfymer - azuum.

Imorgon har jag UVS (utvecklingssamtal) med häxan Kristina :o Ska sitta själv eftersom mina föräldrar inte kan komma... Hoppas i alla fall att lärarna har varit snälla med sina omdömen :D

Nu ska jag bara chilla ett tag sen är det Topmodel14 ikväll som väntar.

PussLove♥
Vardagligt | | En kommentar |
Upp